Bedrijfsmassage

U wilt graag een ontspannen werksfeer voor u en uw personeel? U wilt uw personeel en uzelf graag verwennen omdat u begrijpt dat de boog niet altijd gespannen kan zijn? U gaat een drukke tijd tegemoet en wilt iedereen hier zo goed en evenwichtig mogelijk doorheen loodsen? Allemaal redenen om een geheel vrijblijvende afspraak te maken voor een demonstratie
SHIATSU STOELMASSAGE

Shiatsu stoelmassage is bij menig ondernemer geen vreemd fenomeen.
Steeds meer werkgevers ontdekken de voordelen van een korte stoelmassage op de werkvloer.

Gebleken is dat bij een wekelijkse stoelmassage het kortdurend ziekteverzuim daalt en er een vermindering is van gezondheidsklachten. Verder worden mensen zich meer bewust van hun eigen werkhouding en neemt het concentratievermogen toe.

Andere voordelen zijn een lichamelijk en geestelijk gevoel van ontspanning, soepele spieren en gewrichten, een betere bloedcirculatie en meer energie.

Maar het belangrijkste voordeel is de verhoging van het werkplezier dat uw werknemers, en u dus ook, zullen ervaren. Bij een goede werksfeer zal deze alleen maar toenemen. Merkt u dat er spanningen zijn op de werkvloer dan draagt Shiatsu stoelmassage ertoe bij deze op een plezierige en ongedwongen manier op te lossen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak, ik kom graag bij u langs!