wie

Wie ben ik

In 1992 kwam ik voor het eerst in aanraking met Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCM) tijdens het volgen van mijn Shiatsu-therapie opleiding (Acupunctuur,- en Shiatsucentrum, Nijmegen).

In 1994 ben ik, na het behalen van mijn diploma begonnen met mijn eigen praktijk. Het was elke keer verbazingwekkend hoeveel goed een Shiatsu-behandeling kan doen en ik wilde mijn vaardigheden uitbreiden met acupunctuur. In 1996 heb ik mijn acupunctuurdiploma behaald (European University for Traditional Chinese Medicine, te Utrecht) aangevuld met een stage in Bejing, China. Een ongelofelijke ervaring.

Tot 2000 heb ik vol passie vele shiatsu-behandelingen gegeven, soms ondersteund met acupunctuur. In die periode heb ik ook vele na- en bijscholingen gevolgd. Na de geboorte van mijn kind vond ik het blijkbaar nodig het roer om te gooien en ben in het onderwijs gaan werken (leerkracht basisonderwijs). Door deze weg te kiezen heb ik mijn talent voor coachen, lesgeven en begeleiden ontdekt en me gebracht waar ik nu ben.

Beter dan ooit weet ik waar mijn hart ligt en dat is mensen weer in hun eigen kracht zetten. Shiatsu-massage is daarvoor een prachtig instrument. Door mijn levenservaring en praktijkervaring op verschillend gebied weet ik vaak de goede ingang te vinden bij mensen en ben ik in staat je te helpen vertalen wat je lichaam zegt. Bewustwording heet dat met een mooi woord en precies de reden waarom mijn voorkeur uitgaat naar deze behandeltechniek.

Eind 2013 ben ik weer begonnen met een eigen praktijk waar ik, in een aangename ruimte, shiatsu-massage behandelingen geef.

Colette Tilleman